25 September 2008

Video... Hari Raya... Team g3?

Wuhoo!! Dah lama aku tak update blog aku ni. Disebabkan ada permintaan... untuk aku update blog aku ni. So... aku nak update pasal rakaman video ucapan Hari Raya yang sempat aku rakam dan sunting sendiri. Oleh itu... layan...



Dikesempatan ini juga... aku ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI - 1 Syawal 1429H kepada seluruh pengunjung yang melayari blog aku ni... dan... kepada seluruh pembaca setia majalah humor moden tahap ulung gegila... G-Threeee...

Sekiranya ada salah dan silap mahupun terkasar bahasa... aku memohon ampun dan maaf kat korang. Geng2 g3... maafkan aKO... aKO budaq baek... maafkan aKO yaa. Tahun ni balik kampung gak... HUHU.

Maaf Zahir & Batin... dan Terima Kasih


Ikhlas daripada,

Nas-AGURI
Penulis Kreatif & Wartawan g3

3 comments:

gayour said...

rupanya kamu yang tukang amik gambo dan nyuntingnye ya bha? patut la jadi tak best! harharhar!

pengarah : aguri
kamera : aguri ( video pinjam )
lampu: karangkraf
lokasi : dept. illustrasi, karangkraf
peralatan: karangkraf
masa : petang, lambat lagi nak bukak puasa
skrip/dialog : bukan aguri
penyunting : aguri

apa2pun layannnnnn....

shina said...

I recently came accross your blog and have been reading along. I thought I would leave my first

comment. I dont know what to say except that I have enjoyed reading. Nice blog. I will keep visiting this

blog very often.

Kate
http://educationonline-101.com

shina said...

I recently came accross your blog and have been reading along. I thought I would leave my first

comment. I dont know what to say except that I have enjoyed reading. Nice blog. I will keep visiting this

blog very often.

Kate
http://educationonline-101.com